Kanye West weer vrijgezel

Hiphop nieuws voor de dames!

Kanye West en zijn vriendin, het model Amber Rose, zijn uit elkaar. Het management van de hiphopartiest bevestigde woensdag tegenover de krant New York Post dat ‘de twee niet langer een stel zijn’.

West en Rose ontmoetten elkaar in februari op de New York Fashion Week. Al weken deden verhalen de ronde dat de rapper en het model een punt achter hun relatie hadden gezet. Geruchten gaan dat het kortharige model is vreemdgegaan met rapper Cassidy.

De ‘Heartless’-zanger lijkt echter weinig rouwig om de breuk. West houdt zich alweer bezig met een nieuwe tournee. De rapper onthulde te willen toeren met Lady Gaga. “Ze is zo ongelofelijk getalenteerd dat ze het niet verdient om slechts een openingsact te zijn. We gaan dit samen doen, zonder openingsact”, aldus de 31-jarige ster over de tournee, die volgend jaar moet plaatsvinden.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

XHTML: HTML-homies kunnen deze tags geruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>